Retningslinjer i salonen for håndtering af Corona

Her finder du information om hvordan salonen forholder sig til Covid-19

Kære kunder

Så fik vi grønt lys til at åbne op igen.

Jeg har valgt at åbne salonen op fra TORSDAG D. 23 APRIL af.

Det gør jeg fordi jeg gerne vil føle mig 100% klar til at tage imod jer, så både I som kunder og jeg kan føle mig sikker i det her.
Den hverdag vi kendte i salonen, vil være en del anderledes end den plejer.
Jeg vil følge Sundhedsstyrelsen anbefalinger og lave en del  foranstaltninger. 

For eksempel vil jeg sætte stærkt ind på rengøringen, hvilket gør, at jeg må sætte ekstra tid af i mellem hver enkelt kunde, for at kunne minimere smittespredning.

Hvis du har en tid hos mig i den kommende tid, så tag dette ALVORLIGT for din og min sikkerheds skyld.

Retningslinjer i salonen:

 • Hvis man på NOGEN MÅDE har symptomer, eller har været syg, bedes man blive hjemme til man har været symptomfri i mindst 48 timer. Dette gælder også hvis et tæt familiemedlem til dig har været syg!  Hvis man kommer ind i salonen, og jeg fornemmer symptomer, er jeg i min fulde ret til at afvise dig som kunde og lave en ny tid når du er rask . JEG kan ikke tage nogen chancer i denne tid.

 • ALLE skal spritte hænder af når de kommer ind i salonen. Der vil være sprit tilgængeligt når man kommer ind.

 • Der vil i den kommende tid IKKE være nogen ugeblade tilgængelige , da det ikke kan lade sig gøre at spritte dem af imellem hver kunde. Du velkommen til selv at medbringe læsestof eller opladt mobil

 •  Betjeningspladsen og stolen vil blive sprittet af mellem alle kunder.

 • Alt mit værktøj bliver rengjort mellem hver kunde

 • Jeg vil stadig servere kaffe, te m.m, men det ville være rigtig fint hvis man selv medbringer drikkelse, da det gør mit arbejde nemmere i denne tid.

 • Jeg har kun 1 kunde af gangen og det er derfor meget vigtigt, at man overholder den aftalte tid, så jeg ikke risikerer, at der er for mange kunder i salonen af gangen. Hvis man ser jeg står med kunder i salonen, bedes man venligst vente udenfor indtil jeg er alene igen. Heldigvis er vejret godt ☀

 • DERFOR må man også kun komme 1 person af gangen, undtagen hvis vi snakker en børneklip. Der må man gerne være en voksen  og et barn.

 • Jeg må også bede alle om at tisse af hjemmefra, da brugen af mit toilet helst skal minimeres MEST muligt.

 • Når jeg laver behandlinger , så som bryn/vipper/pandehår og større stribe behandling, vil jeg bære ansigtsvisir for, at minimere smittespredning mest muligt.

 • Mine åbnings tider vil, i den næste tid, også variere MEGET, så I kan ikke regne med de tider der står på min hjemmeside. I er altid velkommen til at ringe ind til salonen på tlf: 35363630 og hvis ikke jeg er tilgængelig der, kan man sende mig en mail på : Nina@majhair.dk

 • ALLE kunder med tider fremadrettet, der er blevet rykket siden marts måned, vil blive kontaktet i løbet af de næste par dage, med mulighed for at fremrykke deres tide.

Efter alt det information, vil jeg bare sige at jeg gør det her for at passe bedst muligt på jer som kunder og på mig selv!

Derfor vil der i den næste lange tid ikke blive uddelt krammere og håndtryk og jeg beder alle om at holde afstand, så godt vi nu kan og det er muligt.

Hvis der skulle være spørgsmål til ovenstående , er i mere end velkommen til at skrive til mig. 👍

Kærlig hilsen og mange virtuelle knuser

Nina fra frisør MajHair 🍀