BRUDEHÅR OG MAKEUP

Din bryllupsdag er unik og derfor er det svært at fastsætte en pris på brudehår og makeup, da det kan variere meget udfra dine ønsker.

Kontakt mig for yderligere information om priser!

For de fleste brude vil en af de her to pakker være dækkende.

BRUDEHÅR OG MAKEUP

Brudeopsætning og Makeup

Inkl. Prøvedag

Pris kr. 3300,-

Prisen inkluderer :

  • Prøvedag i salonen (cirka 4 uger før bryllupsdagen)
  • Opsætning af hår
  • Makeup
  • Basic remedier*
  • Kørsel**

En samlet behandling vil tage cirka 5 timer inklusiv prøvedag.

* Hvis der ønskes speciel pynt til hår eller makeup, i form af perler, valke, vipper m.m. og dette skal special indkøbes, kan der beregnes et ekstra tillæg oven i prisen.

** Transport er inkluderet indenfor en radius af 10 km fra Kbh N. Derefter beregnes der et ekstra kørselsgebyr på 4 kr. pr. yderligere kilometer.

BRUDEHÅR

Solo Brudeopsætning

Inkl. prøvedag

Pris fra kr. 1650,-

Prisen inkluderer :

  • Prøveopsætning i salon (cirka 4 uger før bryllupsdagen)
  • Opsætning af hår
  • Basic remedier*
  • Kørsel**

En samlet behandling vil tage cirka 3 timer inklusiv prøvedag.

* Hvis der ønskes speciel pynt til hår, i form af perler, valke m.m. og dette skal special indkøbes, kan der beregnes et ekstra tillæg oven i prisen.

** Transport er inkluderet indenfor en radius af 10 km fra Kbh N. Derefter beregnes der et ekstra kørselsgebyr på 4 kr. pr. yderligere kilometer.

Brudehår og Makeup på den smukke brud Marie fra d'angleterre
Brudehår og makeup på d'angleterre

Hvordan vil processen forløbe

Prøvedag i salonen

Processen starter med at vi mødes til prøvedagen i salonen, cirka 4 uger før bryllupsdagen. Der aftaler vi nærmere omkring hvad du godt kunne tænke dig, og prøver nogle forskellige looks af med hår og makeup (hvis den store pakke ønskes).

Det er  MEGET vigtigt for mig, at vi kommer frem til det du føler dig allerbedst tilpas med, så vi er sikre på, at på bryllupsdagen kan du med ro i maven læne dig tilbage og nyde det hele.

Bryllupsdagen

På selve bryllupsdagen kan det enten forgår i salonen eller hos dig. Udfra hvilken løsning vi er blevet enige om, vil det tage imellem 2-3 timer på bryllupsdagen, at lave håropsætningen og makeuppen.

Jeg medbringer selvfølgelig alt det udstyr der skal til for, at du trygt kan læne dig tilbage i stolen og nyde din store dag.

Jeg går meget op i at få dig til at føle dig tryg og godt tilpas, samt få dig til at ligne den bedste udgave af dig selv på din store dag.

Jeg glæder mig til at blive en del af dit bryllup og hjælpe med at få den bedste start på dagen.

Kontaktoplysninger og salonens placering kan du finde på følgende link Kontakt

Luk menu